Bejelentkezés

A pofátlanságnak is van határa – de egyesek még azt is megkerülik!

Egy véletlen folytán ma a linuxempire.hu-ra tévedtem. Nem akarok ennek reklámot csinálni, hanem éppen hogy felhívni a figyelmet: ez egy hamisítvány! HTC meg zárszervíz stb. És pofátlanul használják a „Linux empire” megnevezést. Nyilvánvaló, aki a „Linux” szóra rákeres, ezt (is) kapja.

Nem vagyok már köszönő viszonyban zsebtysonnal. Ha netán van még valaki, aki kapcsolatban van vele, a nevemben is köszönje meg, hogy nem volt hajlandó egy nyomtatványt kitölteni, így nem tudtam átvenni a domain-t. Hát most az ő segedelmével piszkolják be a Linuxot, a Linux Empire-t...

janu

Hát ez az Arthur Brown stílus messze van az én zenei világomtól. Nekem ebből a zenei korszakból ez a kedvencem. Ugyan ez a 90-es években készült, de szintén kedvenc. És végül a harmadik helyezett.

A játszótér - az angol "sandbox"-ból (köz)ismert nevén homokozó - arra való, hogy a számítástechnikához csak nagyom szőrmentén kapcsolódó, de valamennyire érdekes (esetleg humoros) információkat megosszuk egymással. Ide jöhet bármi a jó ízlés határán belül. (A fórum használatával kapcsolatos viselkedési szabályokat kéretik figyelembe venni, mert a kistestvér figyel téged!)

 

Szóval a képernyőképeket (ÜLÜ) ne ide mentsétek!

 

Csak példaként egyik személyes kedvencem Arthur Brown egy zenéje.